انجمن علمی دانشجویی استاندارد
کارگاه مقدماتی آشنایی با تدوین استانداردهای بین‌المللی
رضوانه يوسفي
نوع درخواست:

کارگاه و کلاس آموزشی (کارگاه (ورکشاپ) علمی و آموزشی )

سطح برگزاری:

کشوری

مدرس:

سیده لیلا نصیری

مدرس:

سمانه اقتداری

تاریخ برگزاری:

چهارشنبه, 17 آبان 1402

مکان برگزاری:

دانشگاه الزهرا

مجموعه‌های همکار:

سازمان استاندارد ایران ,

مدت زمان برنامه(دقیقه):

180

تعداد افراد شرکت کننده:

20

انجمن علمی دانشجویی استاندارد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، "کارگاه مقدماتی آشنایی با تدوین استانداردهای بین‌المللی" را با حضور دکتر سیده لیلا نصیری رئیس گروه هماهنگی امور استانداردهای بین‌المللی کدکس غذایی و دکتر سمانه اقتداری کارشناس هماهنگی امور استانداردهای بین‌المللی کدکس در روز چهارشنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ الی ۱۳ با حضور ۲۰ نفر از علاقه‌مندان به‌صورت حضوری در سالن حورا معاونت فرهنگی و اجتماعی به‌صورت آنلاین در فضای اسکای‌روم برگزار کرد. در این برنامه، موضوعات مختلفی درباره تدوین استانداردها و معیارهای بین‌المللی موردبحث و بررسی قرار گرفت. در این گزارش، به برخی از موضوعات مهم که در این کارگاه موردبحث و بررسی قرار گرفتند، اشاره خواهیم کرد. تعریف استاندارد: استاندارد به‌عنوان یک معیار قابل‌قبول و مشترک برای انجام کارها و تولید محصولات، به دو صورت داخلی و بین‌المللی وجود دارد. نقش استانداردها در تجارت بین‌المللی: استانداردها در تجارت بین‌المللی نقش بسیار مهمی دارند. با تدوین استانداردهای مشترک، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان می‌توانند به‌راحتی با یکدیگر همکاری کنند و محصولات را به‌صورت آسان‌تر و باکیفیت بالاتر به بازار عرضه کنند. استانداردهای بین‌المللی: استانداردهای بین‌المللی شامل استانداردهای ISO، ASTM، IEC و ANSI می‌شوند.