انجمن علمی دانشجویی استاندارد
اینفوگرافی کست آپ: استانداردسازی خط تولید
رودينا ديسه
نوع درخواست:

فعالیت پژوهشی (ترجمه مقاله)

سطح برگزاری:

کشوری

تاریخ برگزاری:

یکشنبه, 21 اسفند 1401

مکان برگزاری:

کانال تلگرام انجمن استاندارد

مدت زمان برنامه(دقیقه):

10

تعداد افراد شرکت کننده:

20

انجمن علمی دانشجویی استاندارد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، "اینفوگرافی کست آپ: استانداردسازی خط تولید" را باهدف آشنایی دانشجویان و علاقه‌مندان با نکات اصولی خط تولید، در روز یکشنبه 21 اسفندماه 1401، از ساعت 21 با بازدید 20 نفر در بستر اینستاگرام و تلگرام انجمن، در قالب تولید محتوا منتشر کرد. در نخستین قسمت از اینفوگرافی کست آپ، در دو بخش به استانداردسازی خط تولید ماءالشعیر پرداخته شد. براین‌اساس، مخاطبان با صفر تا صد اصول مالت‌سازی بخصوص در بخش زیست‌پژوهی و بیولوژیکی آشنا شدند. این قسمت از اینفوگرافی کست آپ حاصل ترجمۀ مقالات مادر حوزۀ پژوهش گیاه‌شناسان در قرن بیستم میلادی توسط تیم تولید محتوای انجمن استاندارد بود.