انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی
کارگاه آموزشی و مهارتی کاشت، داشت و برداشت زعفران مزرعه ای و گلخانه ای
فاطمه دولتي فرد
نوع درخواست:

کارگاه و کلاس آموزشی (کارگاه (ورکشاپ) علمی و آموزشی )

سطح برگزاری:

کشوری

مدرس:

یاسین نوروزی

تاریخ برگزاری:

پنجشنبه, 19 فروردین 1400

مکان برگزاری:

اسکای روم

مجموعه‌های همکار:

انجمن علمی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه رازی

مدت زمان برنامه(دقیقه):

720

تعداد افراد شرکت کننده:

45

انجمن علمی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه رازی با همکاری انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه الزهرا(س) کارگاه "آموزش و مهارت کاشت، داشت و برداشت زعفران مزرعه ای و گلخانه ای "با موضوع آموزش مراحل کاشت و نگهداری و برداشت این گیاه و با هدف کارآفرینی و توانمند سازی دانشجویان در این زمینه با حضور آقای یاسین نوروزی دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه رازی و با شرکت 45 نفر از علاقمندان در روزهای 19 و 20 فروردین در ساعت های 16 و 19 به مدت 12 ساعت در فضای اسکای روم برگزار نمود. در این برنامه به سرفصل های آماده سازی زمین ، انتخاب پیاز مناسب، کاشت زعفران و نکات آن ،مراقبت های داشت و نگه داری ، بسته بندی و بازاریابی آموزش داده شدند امکانات و ابزار و وسایل لازم بیان شدند و نکاتی در مورذ کنترل دما و رطوبت گلخانه و شیوه ی انجام آنها آمورش داده شد.مجموعه کار ها برای برداشت زعفران زمان مناسب آن و اینکه در مناطق مختلف کشور با شرایط آب و هوایی مختلف این موقیت در چه زمانی رخ می دهد مورد بررسی قرار گرفت و نحوه ی بازگشت پیاز زعفران به زمین بیان شد.برای شرکت کنندگان در پایان دوره از دانشگاه رازی گواهی معتبر ارایه می شود.