انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی
کارگاه کارآفرینی مشاغل خانگی در صنعت غذایی (جشنواره تابستانه)
الهام ملاعابدلقب
نوع درخواست:

کارگاه و کلاس آموزشی (کارگاه (ورکشاپ) علمی و آموزشی )

سطح برگزاری:

کشوری

سخنران:

فاطمه سیمجور

تاریخ برگزاری:

چهارشنبه, 12 مرداد 1401

مکان برگزاری:

اسکای روم

مدت زمان برنامه(دقیقه):

120

تعداد افراد شرکت کننده:

75

انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت جشنواره تابستانه، " کارگاه کارافرینی مشاغل خانگی در صنعت غذایی با موضوع شناخت بیشتر کارکرد مهندسی صنایع" را با هدف افزایش توانمندسازی و فراهم کردن اشتغال در زمینه کسب و کار خانگی با تدریس خانم مهندس فاطمه سیمجور در روز چهارشنبه 12 مرداد ماه 1401 از ساعت 10 الی 12 با حضور 75 نفر از علاقمندان در فضای مجازی اسکای روم برگزار کرد. • سرفصل های ارائه شده در این کارگاه: • چرا کسب و کارصنایع غذایی • انواع مشاغل در صنعت غذا • اهمیت مشاغل خانگی • آشنایی با مشاغل خانگی صفر تا صد • بررسی تفاوت مشاغل آنلاین و کسب و کارهای خانگی • اصول راه اندازی کسب و کار • آشنایی با اصول فروش