انجمن علمی دانشجویی مخترعین
تولید محتوا درباره ی بررسی مقالات: بررسی تاثیر حلال های مختلف بر میزان فنل، فلاونوئید کل
نهال اميري
نوع درخواست:

فعالیت در فضای مجازی (تولید محتوای علمی، فرهنگی، اجتماعی و هنری)

سطح برگزاری:

بین‌المللی

تاریخ برگزاری:

جمعه, 14 مرداد 1401

مکان برگزاری:

فضای اینستاگرام

مدت زمان برنامه(دقیقه):

15

تعداد افراد شرکت کننده:

16

انجمن علمی دانشجویی مخترعین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، "تولید محتوا درباره ی بررسی مقالات: بررسی تاثیر حلال های مختلف بر میزان فنل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی بره موم" را با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان و افراد غیر دانشجو در روز جمعه 14 مرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت 21:00 به مدت 15 دقیقه در محیط اینستاگرام با حضور 16 نفر از علاقه مندان برگزار کرد.