انجمن علمی دانشجویی مخترعین
تولید محتوا درباره ی بررسی مقالات: مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی
نهال اميري
نوع درخواست:

فعالیت در فضای مجازی (تولید محتوای علمی، فرهنگی، اجتماعی و هنری)

سطح برگزاری:

بین‌المللی

تاریخ برگزاری:

پنجشنبه, 06 مرداد 1401

مکان برگزاری:

فضای اینستاگرام

مدت زمان برنامه(دقیقه):

15

تعداد افراد شرکت کننده:

18

انجمن علمی دانشجویی مخترعین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، " تولید محتوا درباره ی بررسی مقالات: مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی" را با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان و افراد غیر دانشجو در روز پنجشنبه 6 مرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت 21:00 به مدت 15 دقیقه در محیط اینستاگرام با حضور 18 نفر از علاقه مندان برگزار کرد.